‘Belgium Resized’ Fotoboek

Na het succes van Antwerp Resized richtte ik mijn tilt-shift lenzen afgelopen jaar op België.

Belgium Resized geeft een originele inkijk op bekende plaatsen en neemt je mee naar minder bekende locaties.

Hiervoor maak ik gebruik van alles wat me de hoogte instuurt. De middelen van Antwerp Resized zoals daken, hoogtewerkers, torens en helikopters werden voor Belgium Resized uitgebreid met antieke vliegtuigen, drones en luchtballonnen.
Gesigneerde boeken zijn vanaf deze week te koop via mijn webshop : http://jasperleonard.tictail.com/  
Iedereen is eveneens welkom op de nocturne van de boekenbeurs op 8 november, waar ik wat meer uitleg geef over het boek, gevolgd door een signeersessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>