Vliegen boven winterland

Afgelopen zondag trok ik naar de Ardennen. Om er met een drone enkele foto’s te maken van de Belgische ski piste’s.  Deze beelden zou ik mogelijk gebruiken in een foto boek dat ik pas eind 2016 verschijnt, genaamd Belgium resized. Het Fotoboek  #belgiumresized is nog in kinderschoenen. Maar het boek #Antwerpresized zal reeds in maart 2016 in de winkelrekken liggen.

DJI_0116 Jasper Leonard DJI_0113 Jasper Leonard DJI_0051 Jasper Leonard

Via via kwamen enkele kranten te weten van mijn winterse vlucht en zo belande er enkele beelden in ‘de morgen en HLN’.

Een online versie van de morgen tref je hier.

http://www.demorgen.be/fotografie/zweven-boven-winterland-ff4eede7/

En enkele foto’s van hun gedrukte beelden tref je hieronder.

C15D3509 Jasper Leonard-2 C15D3509 Jasper Leonard C15D3516 Jasper Leonard

 

HLN Maakte wél een foutje met de ©jasper leopold

C15D3522 Jasper Leonard

 

 

2 gedachten over “Vliegen boven winterland

  1. jasperleonard Bericht auteur

   Hey , ik las je bericht nu pas. Ik draai mijn film nooit terug. Maar laat deze op zijn plaats. Terugdraaien kan, als je je camera in een donkere ruimte opent. Maar ik heb hier niet altijd positieve ervaringen met gehad.

   Mvg

   Jasper

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>